top of page

Frågor och svar

Vad är en certifiering?
En certifiering är en standardiserad prövning, för utfärdandet av ett certifikat eller intyg, som bland annat kan bestå av en licens, ett diplom eller yrkes legitimation. Certifieringen kan utfärdas av ett organ, en juridisk eller fysisk person som skriftligen försäkrar att innehållet i ett dokument överensstämmer med verkligheten. Certifiering kan utföras för personliga kunskaper eller färdigheter, eller för produkter, organisationer eller institutioner.
 

Kostar det något att se vilka företag som är certifierade?
Nej, det är het gratis att se vilka företag som är certifierade.
 

Varför är det bra med en certifiering?
En certifiering är ett intyg på att ert företag och personal har den kompetens som krävs och att ni följer eller tom. ställer högre krav på er verksamhet än vissa andra aktörer. Att på ett enkelt sätt visa detta för sina kunder kan ge en stor fördel i kundernas beslut om vilken partner dem väljer. 
 

Om jag upplever att ett bolag inte borde vara certifierat, vad gör jag då?
Om du anser att vi har gjort en missbedömning eller att bolagets trovärdighet eller ärlighet har ändrats vill vi gärna att du hör av dig till oss. Vi tar vår certifiering på största allvar och står inte bakom bolag som inte uppfyller våra mål. Kontakta info@svenskapartners.se med mer information.

bottom of page